Programa

Aquí teniu l’informació de la marxa  corresponent a les diferents poblacions

  • Vallfogona, dilluns 21/09, a les 10 hores. La sortida serà davant de l’Escola, ( carrer Puig Estela, 15), es baixarà per la pista formigonada que va al Trull i a Milany fins a la riera de Vallfogona. Allà es faran exercicis de relaxació i es tornarà pel mateix camí a la Sala Polivalent (carrer Puig estela, 11, on es farà una degustació de coca i tes

cartell_marxa_vallfogona_2015

  • Campdevànol, dimecres 23 /09, a les 10.30 hores. S’iniciarà a la plaça de l’Ajuntament, es continuarà cap a la Plaça de la Dansa i la Plaça de l’Església. Es baixarà pel carrer Major fins a la Plaça de la Dansa i seguirem pel Passeig de “Can Branques” fins a la Plaça Coberta on hi haurà un petit refrigeri.

cartell_marxa_campdevanol_2015

  • Planoles, dimecres 23/09, a les 10 hores.  El lloc de sortida serà davant l’escola Núria Morer i Pi, i el recorregut serà al voltant del poble. Al final del itinerari,  hi haurà un petit refrigeri per tots i totes els participants

Cartell_marxa_planoles_2015

  • Sant Joan Abadesses, dijous 24/09, a les 10.30 hores. S’iniciarà al Parc Urbà de Salut,  situat a la plaça San Luís Potosí i es seguirà un itinerari curt, degudament seyalitzat, per finalitzar es farà un refrigeri a la residència Fundació Emma.

Cartell_Marxa_st_joan_2015

  •  Camprodon, divendres 25/09, a les 10 hores. Es sortirà de davant l’escola Doctor Robert ( plaça Santa Maria) en direcció a la Font  del Faig on es farà l’esmorzar i els nens de 4r de  l’escola Dr. Robert cantaran unes cançons  i es tornarà al lloc de sortida.

cartell_marxa_camprodon_2015

  • Ribes de Freser, divendress 25/09, a les 10 hores. La sortida es farà a la plaça del Mercat, seguint pel Passeig Guimerà, oficina de Turisme i per finalitzar a la Residència Vall de Ribes.

cartell_marxa_ribes_2015

  • Ripoll, divendres 25/09, a les 10 hores. El lloc de sortida serà al pla d’Ordina, (davant la caserna dels Mossos), en direcció a la Font del  Tòtil, on   es farà un petit refrigeri i es finalitzarà al mateix lloc de  trobada.

cartell_marxa_ripoll_2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s